Bitcoins ‚Next Big Resistance‘ er på $ 1 billion markedsverdi, sier Bloomberg-analytiker

Mike McGlone, en senior handelsstrateg i Bloomberg, har avslørt at han mener at bitcoin flytter tilbake til sin heltidshøyde nær $ 20.000, er bare starten på en pris som vil se at kryptokurrencyens markedsverdi blir $ 1 billion.

I følge en tweet McGlone publisert på et tidspunkt der BTC har vært jevn over 16 000 dollar, er 20 000 dollar en første hindring når den beveger seg mot 1 billion dollar i markedsverdi, med kryptovalutaen som nå er i «et tidlig prisoppdagelsesstadium. ”

$ 20.000 #Bitcoin er primær hindring mot $ 1 billion markedsverdi –

Den digitale versjonen av #gold, men med mer begrenset tilgang og en historie med å legge til nuller, ser ut til å være i en tidlig prisoppdagelsesfase og kan ganske enkelt fortsette oppstigningen i 2021. Mainstream-adopsjonen øker .. pic.twitter.com/ m4JSt5G09N
– Mike McGlone (@ mikemcglone11) 16. november 2020

Det medfølgende diagrammet beskrev en markedsverdi på 1 billion dollar som den „neste store motstanden“ for BTC. McGlone bemerket at „mainstream-adopsjon øker“, sannsynligvis med henvisning til forskjellige spill på BTC plassert av børsnoterte selskaper som MicroStrategy, som kjøpte $ 425 millioner dollar av kryptovalutaen, og Square, som kjøpte $ 50 millioner.

McGlone kan også ha påpekt at vanlig adopsjon øker på grunn av PayPal og den nye tjenesten som lar brukere kjøpe, selge og holde kryptoassets direkte på plattformen. PayPals nye tjeneste er foreløpig tilgjengelig for brukere i USA, men forventes å lanseres i „utvalgte internasjonale markeder“ i første halvår 2021.

Seniorblomberganalytikeren, det er verdt å merke seg, er kjent for å lage bullish prisforutsigelse for BTC. Som rapportert, spådde McGlone tidligere denne måneden at BTC ville bryte sin forrige rekordhøye nær $ 20.000 i ledelse til et parabolsk rally neste år.

Det er verdt å merke seg at andre analytikere også har bullish på bitcoin, i en tid med usikkerhet i markedene som har sett at noen analytikere hevder at verdien av den amerikanske dollaren kan falle med 20% neste år. Mens nyheter fra Pfizer og Moderna om vaksiner mot COVID-19-pandemien førte til aksjemarkedsoppgang og så gullprisfallet, har BTC fortsatt å gå opp.

#Bitcoin har koblet seg fra gull. Mens det gule metallet har falt etter Moderna-vaksine nyheter, fortsetter digital Gold (Bitcoin) å bevege seg høyere. pic.twitter.com/PDUrowBpTb
– Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) 16. november 2020

Thomas Fitzpatrick, en toppsjef i den amerikanske baserte finansgiganten Citibank, har publisert en rapport som hevder at prisen på bitcoin kan overstige $ 300 000 innen desember 2021, og trekker på likheter mellom BTC og 1970-tallets gullmarked.